امروزه پیشرفت تکنولوژی را به وجود آورده که با استفاده از یکسری دستگاه ها نوسانات جریان برق AC را کنترل کرد. که این کار هم با استفاده از استابلایزر و هم با استفاده از رگلاتور های خودکار (AVR) تحقق میابد. در تدتمه درباره تعمیرات استابلایزر بیشتر میخوانید.
استابلایزر ولتاژ دقیقا چیست؟
دستگاهی است الکترونیکی که تضمین می کند وسیله ی برقی مورد استفاده از جریان بدون نوسان الکتریسیته تغذیه می کند . به این معنی که کمبود ، ازدیاد یا نوسان های ناگهانی و ذره بینی در استابلایزر خواهد ماند و آنچه به دستگاه میرسد جریان بدون نوسان و مشکل است. به بیان دیگر ماهیت جریان برق به طور پیوسته و مداوم بالا و پایین می شود وظیفه ی استابلایزر این است که جریان برق شهری را بسته به نیاز شما و مشخصات دستگاه مورد استفاده ثابت نگه دارد.
چرا به استابلایزر نیاز داریم ؟
بیه طور کلی هر وسیله ی برقی متناسب با یک طیف مخصوص دریافت برق یا الکتریسیته تولید می شود همچنین با توجه به حساسیت مکانی که آن وسیله در آن به کار گرفته می شود ، یک تلرانس یا نوسان مشخص برای عملکرد بدون مشکل دستگاه در نظر گرفته میشود.
باید به این موضوع توجه کرد که ورود بیش از حد ولتاژ به یک وسیله برقی میتواند:
همچنین برعکس مورد بالا ولتاژ کمتر از حد نیاز هم در طولانی مدت چالش های زیر را به دنبال دارد :
***در نتیجه می توان گفت استابلایزر برای اطمینان از حسن انجام وظیفه دستگاه مورد استفاده برقی ضروری است.
استابلایزر جریان بالا را تعدیل و جریان پایین را تقویت می کند تا ورودی وسیله برقی همان جریان مورد نیاز دستگاه باشد به این کار boost یا buck می گویند . که هم به صورت خودکار و هم به صورت دستی قابل انجام است . زمانی که الکتریسیته بیش از حد وارد دستگاه می شود استابلایزر جریان را buck میکند و وقتی که جریان افت دارد عملیات boost را اجرا می کند.
استابلایزر این کار را با قرار دادن ترانس در مسیر انجام می دهد. در حالی که استابلایزر ها به صورت خودکار کار می کنند نمونه های رله ای به صورت دستی و غیر هوشمند عمل می کنند و در واقع استابلایزر ها با قرار دادن یک یا چند ترانس در مسیر مدار الکتریکی خود عمل کاهش یا افزایش جریان را انجام میدهند. عملکرد آن ها به دو عامل دارد عامل اول این است که ترانس مورد نظر چه ویژگی هایی دارد و عامل دوم این است که ترانس به چه شکلی در مدار محافظ قرار می گیرد.
استابلایزر های صنعتی به دو دسته تقسیم میشوند :
۱_ استابلایزر سروو موتوری : استابلایز هایی هستند که از قیمت مناسب تری برخوردارند و نهایت جریان آن ها می تواند تا ۷۵ آمپر باشد.
۲_استابلایزر استوانه ای : استابلایزر هایی که از توان ۵۰ کاوا به بالا تولید می شوند و به علت اینکه باید قدرت تحمل بالا داشته باشند سیستم آن ها به صورت ستونی طراحی شده و قابلیت تولید تا ۵۰۰ آمپر را نیز دارند.
شکت تکنو الکترونیک کاران پوریا همراه با تکنسین های با تجربه و حرفه ای اقدام به فروش و تعمیرات انواع استابلایزر می نماید
برای تعمیرات استابلایزر یا اطلاع از قیمت ها و برند فروش استابلایزر با شماره ی زیر تماس حاصل فرمایید.
۰۹۱۳۹۸۰۴۷۹۹ مهندس یزدانی